Cosmeticienne Administration - Recensies

Hieronder treft u een aantal gebruikers-recensies van het programma.

Wilt u ook een recensie plaatsen? Mail ons uw ervaringen (voeg uw klantnummer toe) voor een plekje op deze site.


maandag
aug082011

Nails Unlimited

Salonnaam: Nails Unlimited
Review van: Augustus 2011
In bezit van: Basispakket, boekhouding, management, barcode-scanner
In bezit sinds: December 2009

 

Voor mijn bedrijf Nails Unlimited was ik op zoek naar een programma waarmee ik mijn klantenbeheer, facturatie, voorraadbeheer en boekhouding kon doen. Na een uitgebreide zoektocht en vergelijking van diverse programma's kwam ik uit bij het programma Cosmeticienne.

Wat ik prettig vond was het contact en de uitleg alvorens ik besloot het programma aan te schaffen. Geen pusherige mails en telefoontjes om me te overtuigen met het programma te gaan werken, maar duidelijke taal en de mogelijkheid om het programma eerst 30 dagen vrijblijvend te proberen.

Installatie was makkelijk en snel, en nadien heb ik altijd uitgebreide support gekregen indien er vragen waren over de opzet en het gebruik van het programma. Hiervoor nemen ze bij Sureplus echt alle tijd.

Het programma is in aanschaf zeer aantrekkelijk geprijsd, en voor een klein bedrag heb je jaarlijkse support, zelfs het eerste jaar gratis. 

Zelfs toen er bij Nails Unlimited een heel ander computer systeem werd aangeschaft, stonden ze ons weer bij met hulp en advies om alles goed geinstalleerd te laten werken.

Ik kan iedereen Cosmeticienne aanraden. Wij hebben als extra ook de barcodescanner er bij aangeschaft, wat het gebruik nog sneller maakt.

woensdag
jun292011

Monique Broekhuisen Estheticienne

Salonnaam: Monique Broekhuisen Estheticienne
Review van: Juni 2011
In bezit van: Basispakket, Boekhouding, Management
In bezit sinds: Januari 2002

 

Al vanaf een van de eerste versie's maak ik gebruik van Cosmeticienne. Niet zozeer omdat ik toen automatiseren zo belangrijk vond (de kaartenbak en de normale agenda voldeden eigenlijk prima), maar eerder uit nieuwsgierigheid. Ik heb het pakket destijds op proef besteld (je kunt het 30 dagen proberen) maar was er al redelijk snel van overtuigd dat een laptop met Cosmeticienne in de salon een flink aantal voordelen heeft.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en zou ik op administratief gebied niet meer anders willen. Ik heb alle klant-gegevens in het systeem opgeslagen. De BTW-aangifte maak ik vanuit het programma en een keer per jaar voorzie ik mijn boekhouder van een aantal overzichten waarmee hij uit de voeten kan voor de jaar-rapportage.

Het belangrijkste punt aan het programma is dat het niet ontzettend ingewikkeld is. Ik ben geen computer-expert en mijn eerste idee was dat het te uitgebreid en complex zou zijn voor mijn salon (salon aan huis, zonder personeel) maar de opzet is juist erg simpel en gebruikersvriendelijk. Ik denk dat het programma juist voor grote salons (met veel cabine's en veel personeel) minder geschikt is.

Prijs / kwaliteit: 9
Gebruikersgemak: 8
Helpdesk: 7 (is telefonisch niet op zaterdagen bereikbaar)