« Nails Unlimited | Main
woensdag
jun292011

Monique Broekhuisen Estheticienne

Salonnaam: Monique Broekhuisen Estheticienne
Review van: Juni 2011
In bezit van: Basispakket, Boekhouding, Management
In bezit sinds: Januari 2002

 

Al vanaf een van de eerste versie's maak ik gebruik van Cosmeticienne. Niet zozeer omdat ik toen automatiseren zo belangrijk vond (de kaartenbak en de normale agenda voldeden eigenlijk prima), maar eerder uit nieuwsgierigheid. Ik heb het pakket destijds op proef besteld (je kunt het 30 dagen proberen) maar was er al redelijk snel van overtuigd dat een laptop met Cosmeticienne in de salon een flink aantal voordelen heeft.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en zou ik op administratief gebied niet meer anders willen. Ik heb alle klant-gegevens in het systeem opgeslagen. De BTW-aangifte maak ik vanuit het programma en een keer per jaar voorzie ik mijn boekhouder van een aantal overzichten waarmee hij uit de voeten kan voor de jaar-rapportage.

Het belangrijkste punt aan het programma is dat het niet ontzettend ingewikkeld is. Ik ben geen computer-expert en mijn eerste idee was dat het te uitgebreid en complex zou zijn voor mijn salon (salon aan huis, zonder personeel) maar de opzet is juist erg simpel en gebruikersvriendelijk. Ik denk dat het programma juist voor grote salons (met veel cabine's en veel personeel) minder geschikt is.

Prijs / kwaliteit: 9
Gebruikersgemak: 8
Helpdesk: 7 (is telefonisch niet op zaterdagen bereikbaar)

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.
Editor Permission Required
You must have editing permission for this entry in order to post comments.