Cosmeticienne Administration - Pedicure & Manicure-module

Uitbreidingsmodule: Pedicure

 

Module - PedicureMiddels de pedicure-module is het mogelijk per klant specifieke, belangrijke details m.b.t. pedicure en aanverwante zaken op te slaan. Een greep uit de aanwezige velden waarin specifieke gegevens kunnen worden opgeslagen, zijn: diabetes, hart en vaatziekten, anti-stollingemiddelen, huidconditie, huidaandoeningen, voettype, steunzolen, reuma etc..). Daarnaast beschikt de module over een handige 'editor' waarmee u per klant onbeperkt op afbeelding-setjes van de voeten (boven en onderkant) grafische aantekeningen kunt maken.

De pedicure-module kost  55,- excl.BTW.

Uitbreidingsmodule: Manicure

 

Modules - ManicureMiddels de manicure module, breidt u uw programma Cosmeticienne uit met de mogelijkheid per klant onbeperkt afbeeldingen te koppelen. Per afbeelding heeft u de gelegenheid een korte omschrijving en duidelijke toelichting op te slaan. In het algemene scherm ziet een kleine afbeelding en door erop te klikken wordt deze geopend op een groter formaat. Vervolgens kunt u bladeren tussen de gekoppelde bestanden, de afbeelding afdrukken of openen in een extern programma om te bewerken. Deze 'afbeelden-manager' kan uiteraard voor allerlei afbeeldingen -behorende bij de klant- gebruikt worden.

Voor manicure zijn er tevens een klein aantal nagel-specifieke-velden aanwezig (zoals opgave van de nagel vorm/nagelriem keuze).

De manicure-module kost € 35,- excl. BTW.

 

Kijk voor meer informatie over de pedicure en manicure module in de gallerij.