Cosmeticiënne Administration - Doel & Opzet

Op deze en volgende pagina’s geven we u tekst en uitleg over het administratie programma, specifiek ontworpen voor uw branche.

Cosmeticiënne Administration is een modulair programma. Dat wil zeggen, u stelt zelf uw pakket samen op basis van de gewenste mogelijkheden, en bepaalt daarmee zelf uw investering. Automatiseren middels Cosmeticiënne Administration heeft een vanafprijs van € 220,- excl. BTW (eenmalig!).

Voor deze prijs komt u in het bezit van het basispakket met daarin het klantenbeheer, de agenda, producten & voorraadbeheer en nog veel meer. Gebruik de koppelingen aan de linkerzijde onder de kop 'Programma' om een indruk te krijgen van de functies en mogelijkheden van het basispakket.

Zoals gezegd is het programma modulair. U kunt direct of in een later stadium het programma uitbreiden met een of meerdere modules. Vanzelfsprekend kunt u zowel het basispakket als de modules uitgebreid proberen en testen alvorens u tot aanschaf over gaat. Onder de kop 'Uitbreidingen' treft u een uitleg over de modules en de bijbehorende mogelijkheden. Voor meer informatie en de werkwijze van de probeer-periode klikt u op 'werkwijze'.

 

Het programma is primair bedoeld voor schoonheids-, pedicure- en manicure-specialisten. Veel 'werkambachten' uit de uiterlijke verzorging zullen echter prima uit de voeten kunnen met Cosmeticiënne. Zo hebben wij in ons klantenbestand ook kappers, zonnestudio's en zelfs groothandels van cosmetische producten. Neem gerust contact met ons op indien u hier meer over wilt weten of stel direct een vraag via het online ondersteuningssysteem.