Cosmeticienne Downloads

Op deze pagina kunt u als geregistreerde gebruiker van Cosmeticienne Administration de laatste update’s downloaden. Wij adviseren u zo nu en dan deze pagina te bezoeken en te controleren of u wellicht een nieuwere versie kunt downloaden. Op die manier bent u verzekerd van de nieuwste functionaliteiten.

Cosmeticienne heeft de mogelijkheid zelf te controleren op een nieuwere versie, indien u echter zelf de versie wilt controleren, gebruik dan de onderstaande methode:

Basispakket:
Ga naar het menu 'info' en klik op 'programma info'. Het versie-nummer wordt vervolgens weergegeven in het informatie-scherm (zie afbeelding).
 
Agenda:
Klik in de agenda op het 'info-incoontje':  (rechter bovenhoek). Het versie nummer wordt vervolgens weergegeven in het geopende scherm.

Indien het getoonde versie-nummer lager is dan de laatste versie in de lijst hieronder, dan is een update mogelijk.

BELANGRIJK

- Sluit, voordat u een update gaat uitvoeren, alle overige openstaande programma's af (met name Cosmeticienne zelf). Schakel ook een eventuele virusscanner (tijdelijk) uit. 

- Maak altijd een backup van de administratie voordat u een update uitvoert.

- De product lijsten die u hieronder kunt downloaden dienen geimporteerd te worden vanuit Cosmeticienne. Hier treft u een beschrijving aan hoe dat werkt: Hoe importeer ik een productenlijst.

 

 • Folder

  00 Product lijsten

  Middels zgn. CIB-bestanden (Cosmeticienne Import Bestanden) kunt u de producten van bepaalde leveranciers eenvoudig importeren in Cosmeticienne (vanaf versie 1.90.0010). Klik voor een uitleg over de import-methode op deze link: Hoe importeer ik een productenlijst
 • File

  01 Cosmeticienne Programma Update 1.91.0005

   (18.7M)
  Cosmeticienne Programma Update 1.91.0005

  Update van Cosmeticienne met o.a. het nieuwe online backupsysteem.

  Meest actuele update voor het programma. Zie het change-log voor een uitgebreide toelichting van de wijzigingen en vernieuwingen.

  Let op! Deze update betreft een programma-update, geen producten-update (kijk hiervoor bij de productlijsten.
 • File

  10 HANDLEIDING :: Cosmeticienne (PDF-formaat)

   (4.5M)
  Cosmeticienne Handleiding
  Uitgave: 2013
  Om dit bestand te openen dient u Adobe Acrobat reader geïnstalleerd te hebben op uw systeem. Ga naar www.adobe.nl om de Acrobat Reader gratis te downloaden.
 • File

  20 Driver :: USB Kassalade driver

   (3M)
  USB Kassalade driver (voor RJ11-trigger)
  Versie: Rev. G

  Driver software voor de USB kassalade trigger. Is geschikt voor Windows XP,Vista en Windows 7 (32 en 64bit). Bestand betreft een zelf installerende driver. Voer het bestand na het downloaden uit en volg de aanwijzingen op het scherm. Sluit daarna de kassalade aan op een vrije USB-poort.