Cosmeticienne Downloads

Op deze pagina kunt u als geregistreerde gebruiker van Cosmeticienne Administration de laatste update’s downloaden. Wij adviseren u zo nu en dan deze pagina te bezoeken en te controleren of u wellicht een nieuwere versie kunt downloaden. Op die manier bent u verzekerd van de nieuwste functionaliteiten.

Cosmeticienne heeft de mogelijkheid zelf te controleren op een nieuwere versie, indien u echter zelf de versie wilt controleren, gebruik dan de onderstaande methode:

Basispakket:
Ga naar het menu 'info' en klik op 'programma info'. Het versie-nummer wordt vervolgens weergegeven in het informatie-scherm (zie afbeelding).
 
Agenda:
Klik in de agenda op het 'info-incoontje':  (rechter bovenhoek). Het versie nummer wordt vervolgens weergegeven in het geopende scherm.

Indien het getoonde versie-nummer lager is dan de laatste versie in de lijst hieronder, dan is een update mogelijk.

BELANGRIJK

- Sluit, voordat u een update gaat uitvoeren, alle overige openstaande programma's af (met name Cosmeticienne zelf). Schakel ook een eventuele virusscanner (tijdelijk) uit. 

- Maak altijd een backup van de administratie voordat u een update uitvoert.

- De product lijsten die u hieronder kunt downloaden dienen geimporteerd te worden vanuit Cosmeticienne. Hier treft u een beschrijving aan hoe dat werkt: Hoe importeer ik een productenlijst.

 

 • Folder

  00 Product lijsten

  Middels zgn. CIB-bestanden (Cosmeticienne Import Bestanden) kunt u de producten van bepaalde leveranciers eenvoudig importeren in Cosmeticienne (vanaf versie 1.90.0010). Klik voor een uitleg over de import-methode op deze link: Hoe importeer ik een productenlijst
 • File

  01 Cosmeticienne Programma Update 1.91.0006

   (19M)
  Cosmeticienne Programma Update 1.91.0006

  Update van Cosmeticienne met o.a. het nieuwe online backupsysteem.

  Meest actuele update voor het programma. Zie het change-log voor een uitgebreide toelichting van de wijzigingen en vernieuwingen.

  Let op! Deze update betreft een programma-update, geen producten-update (kijk hiervoor bij de productlijsten.
 • File

  10 HANDLEIDING :: Cosmeticienne (PDF-formaat)

   (4.5M)
  Cosmeticienne Handleiding
  Om dit bestand te openen dient u Adobe Acrobat reader geïnstalleerd te hebben op uw systeem. Ga naar www.adobe.nl om de Acrobat Reader gratis te downloaden.
 • File

  20 Driver :: USB Kassalade driver

   (3M)
  USB Kassalade driver (voor RJ11-trigger)
  Versie: Rev. G

  Driver software voor de USB kassalade trigger. Is geschikt voor Windows XP, Vista en Windows 7, 8, 8.1 en 10 (32 en 64bit). Bestand betreft een zelf installerende driver. Voer het bestand na het downloaden uit en volg de aanwijzingen op het scherm. Sluit daarna de kassalade aan op een vrije USB-poort.