Cosmeticiënne Administration - Werkwijze

Het maakt niet uit, of u het basispakket bestelt, of een combinatie van het basispakket met een aantal modules, of -indien u al gebruik maakt van het programma- enkel een uitbreiding bestelt: de verkoop vindt altijd plaatst op basis van 30 dagen niet goed geld terug garantie.


De werkwijze is als volgt: u bestelt (via de webshop) het programma (het basispakket of een combinatie aanbieding). Wij zullen zorgdragen voor een zo spoedig mogelijke verwerking. De verzenddatum van de spullen geldt als ‘begindatum’. Zodra u het pakket ontvangt (meestal een dag later) kunt u dit meteen installeren. De installatie procedure van de software zorgt voor de juiste activatie van de modules (hiervoor is geen internet-verbinding nodig). Na de installatie kunt u direct aan de slag: gegevens invoeren, modules proberen zonder enige restrictie. Bij het pakket is een factuur aanwezig. U hoeft dus niet aan de deur of vooraf (online) af te rekenen. De betalingstermijn op deze factuur is uiteraard ook 30 dagen.

Vervolgens zijn er 2 scenario’s mogelijk: het pakket (of het onderdeel) bevalt u wel, of het bevalt u niet. Het enige wat van belang is, is dat u ons uiterlijk binnen 30 dagen na de begindatum mededeelt of u al dan niet verder wilt met het product. Mocht u, om wat voor reden dan ook, geen gebruik willen maken van de aanbieding dan is melding daarvan voldoende. Indien u al betaald heeft, storten we het bedrag retour, indien u nog niet heeft betaald hoeft er verder niets gebeuren: het programma of de module zal 30 dagen na de installatie automatisch stoppen.

Indien het bestelde pakket u wel bevalt - het meest waarschijnlijke -, dan dient u de meegeleverde factuur te voldoen. Zodra het bedrag bij ons binnen is, heeft u recht op een definitieve code. Daarvoor zult u even telefonisch contact moeten opnemen voor de registratie, een eenmalige handeling welke binnen 1 a 2 minuten is geregeld. Het pakket en/of de modules zullen onbeperkt blijven werken.

Indien u later ooit een nieuwe PC koopt, of een systeem volledig herinstalleert, dan kunt u altijd weer bij ons terecht voor een nieuwe licentiecode.