Cosmeticienne Administration - Basispakket: Agenda

Bij een goede administratie hoort een agenda: standaard bij het basispakket.

Agenda

 

Cosmeticienne AgendaEen goede agenda laat in één oogopslag zien wat er op een dag aan afspraken gepland staat. Met die gedachte is de Cosmeticienne Agenda ontworpen. Aan u de keuze of u werkt met een dag, week of maandoverzicht, of u kleurtjes gebruikt voor bepaalde afspraak-categorieën of juist voor medewerkers. Wellicht houdt u het liever overzichtelijk door iedere medewerken of cabine een eigen agenda-kolom te geven in het dag en week overzicht? Alle denkbare configuraties zijn in ieder geval mogelijk.

Uiteraard is de agenda gekoppeld aan het administratie systeem. U kunt dus heel makkelijk een behandeling en een klant kiezen bij het maken van een afspraak. Tevens is het mogelijk direct vanuit een afspraak een (herinnering) SMS of email aan een klant te sturen.

De Cosmeticienne agenda kan gekoppeld worden aan Microsoft Outlook. Door de koppeling is iedere afspraak in Outlook direct zichtbaar en wordt iedere aanpassing, verwijdering of toevoeging in Outlook of de Cosmeticienne Agenda direct overgenomen. Een groot voordeel van deze koppeling is dat u uw Cosmetienne Agenda zo kunt synchroniseren met een smartphone (iPhone, Android, Blackberry, Windows Phone: mits deze is gekoppeld aan MS Outlook).

Een greep uit een aantal agenda-functies:

- Repeterende afspraken (handig voor bijv. een bepaalde kuur, een cursus of om de openingstijden van de salon goed zichtbaar te maken).

- Apparaten reserveren: u kunt zelf een aantal apparaten invoeren welke u bij een afspraak kunt reserveren. Indien er een nieuwe afspraak wordt gemaakt ziet u vervolgens precies welk apparaat wel of niet beschikbaar is.

 

Kijk voor meer informatie en een aantal extra 'screenshots' van de agenda in de gallerij.