Cosmeticienne Helpdesk

Heeft u vragen over het gebruik of de installatie van het programma? Middels deze site proberen we u zo goed mogelijk te helpen. Op veel voorkomende vragen hebben wij antwoorden gegeven in de rubriek 'Veelgestelde vragen'.

Mocht u een probleem ondervinden met uw software, dan is het heel goed mogelijk dat wij daarvoor al een oplossing gereed hebben in de vorm van een update. Wij adviseren u daarom, voordat u contact opneemt met de helpdesk, even te controleren of er een update beschikbaar is.

U kunt op de volgende methodes uw programma bijwerken (mits verbonden met internet): 

  • Via het basispakket: Klik in het menu 'overige' op 'update controle' en daarna op 'controleren'.
  • Via de agenda: klik in de rechterbovenhoek op het Info-icoontje. Klik vervolgens op het 3e tabblad (ondersteuning) en klik als laatste op de knop 'Update controle'.
  • Via deze site: ga naar 'Downloads & Updates' en controleer of de laatste update nieuwer is als uw versie.

Indien er een update beschikbaar is, zal het programma dit aangeven. Wilt u alsnog graag contact opnemen met de helpdesk, dan is dat uiteraard geen probleem. Gebruik daarvoor het online mail formulier of stuur een email aan info@sureplus.nl.

Nieuwe gebruiker


Indien u uw pakket heeft besteld gedurende dit jaar heeft u tot en met het einde van dit jaar gratis recht op service & support. Neem voor vragen over de installatie of het functioneren van het pakket contact op met de telefonische support afdeling (zie hieronder).

Om uw gegevens snel terug te vinden is het makkelijk indien u uw klantnummer bij de hand heeft. U kunt dit nummer terugvinden op de factuur (welke bij levering van het pakket is toegevoegd), of anders in het programma zelf: Klik in het menu 'overige' op 'helpdesk'.

Bestaande gebruiker


Bent u al sinds vorig jaar of langer geleden in het bezit van Cosmeticienne Administration? Dan heeft u eind vorig jaar of begin dit jaar het nieuwe service voucher ontvangen. Indien u dat heeft voldaan, heeft u recht op support en toegang tot de updates. Heeft u een vraag, een probleem, een idee of een klacht aangaande Cosmetcienne, stuur een email of gebruik het contact-formulier op site.

Cosmeticienne Support

 

Direct contact via het website-formulier

Direct contact via e-mail: info@sureplus.nl 
(vermeld aub uw naam en/of klantnummer)