Nails Unlimited
maandag, augustus 8, 2011 at 11:24
Martijn Smulders in nails unlimited, recensie, review

Salonnaam: Nails Unlimited
Review van: Augustus 2011
In bezit van: Basispakket, boekhouding, management, barcode-scanner
In bezit sinds: December 2009

 

Voor mijn bedrijf Nails Unlimited was ik op zoek naar een programma waarmee ik mijn klantenbeheer, facturatie, voorraadbeheer en boekhouding kon doen. Na een uitgebreide zoektocht en vergelijking van diverse programma's kwam ik uit bij het programma Cosmeticienne.

Wat ik prettig vond was het contact en de uitleg alvorens ik besloot het programma aan te schaffen. Geen pusherige mails en telefoontjes om me te overtuigen met het programma te gaan werken, maar duidelijke taal en de mogelijkheid om het programma eerst 30 dagen vrijblijvend te proberen.

Installatie was makkelijk en snel, en nadien heb ik altijd uitgebreide support gekregen indien er vragen waren over de opzet en het gebruik van het programma. Hiervoor nemen ze bij Sureplus echt alle tijd.

Het programma is in aanschaf zeer aantrekkelijk geprijsd, en voor een klein bedrag heb je jaarlijkse support, zelfs het eerste jaar gratis. 

Zelfs toen er bij Nails Unlimited een heel ander computer systeem werd aangeschaft, stonden ze ons weer bij met hulp en advies om alles goed geinstalleerd te laten werken.

Ik kan iedereen Cosmeticienne aanraden. Wij hebben als extra ook de barcodescanner er bij aangeschaft, wat het gebruik nog sneller maakt.

Article originally appeared on Cosmeticienne (http://www.cosmeticienne.com/).
See website for complete article licensing information.