Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Werkt het programma ook op een Mac of een iPad?

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Nee, Cosmeticienne Administration werkt standaard niet op een Apple computer (met enkel OS X) of een iPad.

Echter, op een Apple Mac:

Wanneer uw Mac uit 2006 of jonger is, dan heeft deze zeer waarschijnlijk een Intel-processor en is het, met een kleine omweg, mogelijk Cosmeticienne Administration wel te installeren en te gebruiken:

Middels een zgn. virtualisatie-pakket is het mogelijk om naast het Mac besturingssysteem (OS X), ook Windows te installeren. Of dit alles op uw Apple-computer kan is afhankelijk van een aantal factoren. Wij kunnen dit voor u uitzoeken en zelfs compleet voor u installeren tegen een eenmalige vergoeding van 65,- excl. btw (zie eventueel deze link in onze webshop). Neem contact op met de helpdesk, indien u hier meer informatie over wilt.

Op een iPad kan Cosmeticienne Administration niet geïnstalleerd worden. Overigens is het wel mogelijk via een iPad een andere computer (met daarop Windows en Cosmeticienne Administration) middels 'remote-desktop' over te nemen. Er bestaan meerdere 'Apps' waarmee dit mogelijk is. Voor de configuratie hiervan is het wel noodzakelijk e.e.a. goed in te stellen. Eenmaal werkend kunt u vervolgens middels een iPad Cosmeticienne (dat op een andere computer draait) besturen...