Veelgestelde vragen > Proberen, aanschaf, installatie, registratie > Cosmeticienne installeren op een computer zonder CD/DVD-station.

Zoek in het veelgestelde-vragen-overzicht naar:

Mijn computer heeft geen CD/DVD-station. Hoe kan ik het programma, dat geleverd wordt op een CD-Rom, installeren op deze computer?

Cosmeticienne wordt standaard geleverd op een CD-Rom. Aangezien er steeds meer computers zijn zonder CD-Rom station, kunnen we het programma tevens leveren op een USB-stick. U kunt dit aangeven bij uw bestelling (in de webshop of telefonisch).